Advanced Enriched Air Nitrox

Duik dieper dan 40 meter of blijf langer onder water.

Duiken met Enriched Air Nitrox is een manier waarop je, door een hoger percentage zuurstof en een lager percentage stikstof, op een veilige en verantwoorde wijze je duiktijd kan verlengen en een korter oppervlakte-interval hebt ten opzichte van duiken met ‘gewoon’ perslucht. De Advanced Enriched Air Nitrox opleiding is de voortgezette opleiding van Enriched Air Nitrox en valt onder de categorie technische duiken. Onder technisch duiken wordt verstaan alle duiken met een (natuurlijk) plafond zoals ijs-, wrak- en grotduiken waarbij de afstand naar de oppervlakte meer bedraagt dan 40 meter. Er is hier weliswaar geen sprake van een natuurlijk plafond, maar door de verplichte stops kun je ook niet meer rechtstreeks naar de oppervlakte.

Wat gaan we doen

We wisselen theorielessen af met een goed afgestemd praktijkprogramma. Daarnaast doorloop je ook stages bij diverse duikopleidingen zodat je overal je kennis in de praktijk kan bijslijpen!

Waar moet je aan denken bij de cursus?

  • fhfhfhj
  • fhfhh

Wat heb je nodig

Naast de basisduikuitrusting heb je een kompas en een duikmes of ander snijwerktuig nodig.

Minimale vereisten:

  • Minimumleeftijd voor deelname: 14
  • Je hebt minimaal zwemdiploma A.
  • Je hebt het brevet Open Water Diver of gelijkwaardig
  • Een geldige medische verklaring is noodzakelijk. We helpen je hier

Brevet 

Na afronden van de opleiding ben je gecertificeerd opleider en kan je aan de slag bij elke IDD gecertificeerde duikschool.

wreck diving

Ook interessant voor jou

Advanced Enriched Air Nitrox

Advanced Enriched Air Nitrox

Duik dieper dan 40 meter of blijf langer onder water. Duiken met Enriched Air Nitrox is een manier waarop je, door ... Meer

> Naar alle opleidingen >