– Junior duiker –

Leer veilig duiken en ontdek de onderwaterwereld. Have fun!

In 3 stappen je junior open water duikbrevet!

Of je nu begint als snorkelduiker of kiest voor een introductieduik met perslucht, het begint bij IDD!
Bij IDD ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan jou aanpast.

IDD brevetten zijn wereldwijd erkend!

Haal je theorie
met de online cursus

Oefenen in een veilige omgeving

Duik het buitenwater in met instructeur

Start hier om je duikbrevet te halen

Leer duiken als een Dolfijn

Bij IDD kun je al vanaf 8 jaar met de opleiding Dolphin Rangers veilig en ontspannen leren duiken. Je begint als Dolphin Ranger Tuimelaar in het zwembad of confined open water en in de laatste opleiding van Dolphin Ranger Orca, maak je 2 oriëntatieduiken in het open water.

Met snorkelen kom je in een hele nieuwe wereld

Je zou de eerste keer snorkelen kunnen vergelijken met het ontdekken van een nieuwe wereld. Snorkelen is gaaf en kinderen kunnen het ook gemakkelijk leren. Je kunt heel veel verschillende dieren tegenkomen: vissen, zeeanemonen, zee-egels, heremietkreeften, krabben, garnalen.

Junior Open Water Diver

Ben je 10 jaar en wil je echt zelfstandig leren duiken? Dan is het Junior Open Water Diver brevet echt iets voor jou! Super leuk en je wordt een echte duiker. Je leert bijna alles van de normale Open Water Diver opleiding.

idd-world

Ontdek wat je nog meer allemaal kan doen 

Als je wat ouder bent en je hebt je echte volwassenen brevet Open Water en vervolgens Advanced Open Water dan kan je echt hele coole duiken gaan maken. Wat dacht je van duiken naar een wrak en op zoek gaan naar een schat? Of duiken in een wak in ijs? Kijk maar eens wat er allemaal kan op de speciale duikopleidingen die we organiseren. 

Wil je duiken op vakantie? Dat kan! Bij IDD centres kun je wereldwijd terecht.

Je bent met je ouders of vrienden lekker op vakantie naar een prachtig land, met een nog prachtigere zee die je graag wilt ontdekken. Bij IDD Dive Centres kan je wereldwijd terecht voor o.a. een professionele duikinstructie volgens internationaal erkende richtlijnen en de verkoop of verhuur van duikuitrusting. Beginnende duikers en duikers die meer willen weten of meer willen leren kunnen altijd informatie vragen aan een IDD Centre.

dolphin-ranger

Laat je inspireren door deze prachtige video’s!

Zorg voor een goede duikuitrusting

Als je voor het eerst gaat duiken dan kan je bij de duikschool waar je je opleiding gaat doen terecht voor het lenen of huren van een pak. De duikschool kan je ook adviseren over de duikuitrusting die je nodig hebt en kan je vertellen waar je dit het beste kunt kopen als je zelf een duikuitrusting wil hebben. Maar IDD zou IDD niet zijn als we je niet al een handje op weg helpen. We leggen graag uit waar je op moet letten bij een duikuitrusting. Hoe je een pak het beste aantrekt, etc.. In onze webshop kan je ook wat artikelen vinden. Geen volledig duikpak, want een duikpak moet als gegoten zitten en dat moet je niet online kopen, tenzij je exact weet wat je nodig hebt.

duikuitrusting