– Duikinstructeur –

Neem de sprong in het diepe en wordt duikinstructeur bij IDD Professional

Als IDD duikinstructeur ben je ervaringsdeskundige in het opleiden van duikers. Zo laat je bijvoorbeeld met de kwalificatie Specialty Instructor zien dat je behoorlijk wat kennis en ervaring hebt.

Je behoort dan tot een van de gespecialiseerde Dive Instructors in de duikwereld.

Van Divemaster naar Instructor tot Examiner. Breng jouw passie en ervaring over!

Wat is er nou leuker dan je passie te delen met anderen? Laten zien wat er nog meer is en er zelfs je beroep van maken als je dat wil. Of er een leuke bijverdiensten bij te hebben. IDD biedt veel mogelijkheden. Zo kan je Master Diver worden en kinderen opleiden tot Dolphin Ranger of kan je Open Water instructor worden en nieuwe duikers helpen bij het behalen van het Open Water Dive brevet of als je het fantastisch vind om naar wrakken te duiken en je wil dit aan andere overbrengen dan kan je specialty instructor worden. Kijk op onze Professional Opleidingen of er wat voor je bij zit.

Verzekeringen in het buitenland

Duikles geven en zelf duiken is het leukste wat er is. Je wilt dat onbezorgd doen. Daarom hebben we een goede verzekering opgezet. Zodat jij je prettig voelt als je lekker bezig bent.

Stap over naar IDD

Ben je instructeur bij PADI, SSI, NOB of een andere organisatie en wil je gebruik maken van ons modulaire opleidingsysteem? Dan ben je van harte welkom! IDD is gevestigd in Nederland en we houden van gemak en weinig gedoe. Onze instructeurs en de duikscholen die IDD opleidingen verzorgen zijn superbelangrijk voor ons. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. We zorgen voor lesmateriaal, we ondersteunen je in de brevettering en we regelen verzekeringen. Eigenlijk proberen we alles te doen, zodat jij kan doen wat je het liefst wil. Duikles geven.

Neem eens contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over de IDD opleidingsmogelijkheden.

medical-trained-instructor

Met IDD Medical Trained Instructor kun je cursisten net dat beetje meer bieden

EHBO en reanimatie is voor iedereen belangrijk! Na jouw opleiding IDD Medical Trained Instructor kan je lesgeven met een nog beter gevoel van veiligheid.

Duikopleiding voor mensen met een handicap

Wist je dat er ook speciale opleidingen zijn voor gehandicapte duikers? Ja natuurlijk! Die willen ook duiken. Lesgeven vraagt wel wat meer van je. Daarom hebben we speciale duikopleiding voor instructeurs die aan deze groep les willen geven. 

handicapped-scuba-instructor