IDD Professional Opleidingen

Assistant Instructor

Deze opleiding is DE opstap naar Open water Instructor

Je moet de uitstraling hebben van een professional. Jouw persoonlijke enthousiasme, presentatie en gedrag moeten op een hoog niveau staan om te kunnen voldoen aan de gewenste standaard.

Als Assistant Instructor ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je cursisten en mededuikers. Met de opleiding tot IDD Assistant Instructor vergroot jij als Divemaster je kennis en vaardigheden  nog verder. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan je didactische- en praktische vaardigheden.

Na deze opleiding kun je assisteren bij duikinstructies, zelfstandig enige duikopleidingen geven en deze ook brevetteren. Tevens allerlei duikactiviteiten op duikscholen, duikresorts en liveaboards organiseren en begeleiden, zowel in binnen- als buitenland.

Theorie & Praktijk

De theorielessen worden afgewisseld met een goed afgestemd praktijkprogramma. Je doorloopt ook stages bij diverse duikopleidingen.

Een veelbiedende ervaring

Dat alles maakt deze opleiding voor de aankomende IDD Assistant Instructor een veeleisende, maar ook een veelbiedende ervaring. Je eigen kennis en ervaring zullen zijn opgefrist en uitgebreid. Jouw plezier in duiken, maar ook je zelfvertrouwen, zullen zijn toegenomen.

Doe mee!

Kom naar een van de aangesloten ‘Take the Challenge’ duikscholen en schrijf je in voor de opleiding Assistant Instructor. Anderen jouw passie voor het duiken leren.