IDD Professional Opleidingen

Course Director

Voor iedereen die meer wil in de duikindustrie

IDD staat bekend om zijn kwaliteit en veiligheid en dit geldt uiteraard ook voor de opleidingen op het allerhoogste niveau van de organisatie.

De opleiding IDD Course Director is voor iedereen die meer wil in de duikindustrie. Je moet wel de treden van de opleidingsladder doorlopen en met succes hebben afgerond. Dit getuigt van een enorm doorzettingsvermogen, alleen dan ben jij bij deze opleiding aan het juiste adres.

Als IDD Course Director moet je een hoge graad van vertrouwen hebben in hetgeen je weet, omdat je wordt uitgedaagd door instructeurs, duikers en collega’s. Daarom moet de informatie die je overbrengt altijd veilig en juist zijn. Als Course Director moet je ervoor zorgen dat cursisten 100{76b43128fa2e6b90ad90f15702d297af934e71dedb5d58731599cf818a0f6947} vertrouwen in je hebben en goed voorbereid worden op het lesgeven, zowel boven als onder de waterspiegel.

IDD Head Office organiseert diverse opleidingen Course Director op verschillende plaatsen in de hele wereld. De opleiding wordt gegeven in een ontspannen sfeer en een prettige omgeving. Hierdoor kan men zich volledig concentreren op de opleiding, zonder de beslommeringen van het dagelijkse leven.

Doe mee!

Kom naar een van de aangesloten ‘Take the Challenge’ duikscholen en schrijf je in voor de opleiding Course Director. Anderen jouw passie voor het duiken leren.