IDD Professional Opleidingen

Specialty Instructor

Behoor tot een van de gespecialiseerde Dive Instructors

Het maakt niet uit of je net je brevet Open Water Instructor hebt behaald of dat je al verschillende duikopleidingen hebt gegeven. Met de kwalificatie Specialty Instructor laat je zien dat je behoorlijk wat kennis en ervaring hebt. Je behoort dan tot een van de gespecialiseerde Dive Instructors in de duikwereld.

Omdat je meer kennis en ervaring hebt in de verschillende onderdelen van het duiken ben je in staat de lesstof op een enthousiaste manier over te brengen op anderen. Verder is er de voldoening als je ziet dat je cursisten erg tevreden zijn en enthousiast raken.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Laat je leiden door de kracht van jouw avontuur. IDD zal je naar dat doel toebrengen, want wij bieden onze klanten service van de hoogste kwaliteit. Door deel te nemen aan een opleiding IDD Instructor Specialty vergroot je tegelijkertijd ook de veiligheid.

Wil je nog verder op de duikladder? Behaal dan minimaal 5 IDD Instructor Specialty’s en wordt een Master Diver Instructor.

Doe mee!

Kom naar een van de aangesloten ‘Take the Challenge’ duikscholen en schrijf je in voor de opleiding Specialty Instructor. Anderen jouw passie voor het duiken leren.