IDD Specialty's met een brevet vanaf Open Water Diver

Underwater Videocamera & Actioncam

Maak de mooiste opnames die indrukwekkend zijn

De natuur onderwater is onbeschrijfelijk mooi. De blauwe en warme wateren rond de evenaar vormen een enorm aquarium met prachtige en interessante dieren en planten in allerlei kleuren en maten. Maar ook in Nederland is er voldoende te zien in de verschillende meertjes en natuurlijk de Oosterschelde en het Grevelingenmeer in Zeeland. Jouw videocamera/actioncam is je belangrijkste uitrustingsstuk om je duikverhaal compleet te maken. Door de digitale revolutie zijn de videocamera’s/actioncams zeer compact en betaalbaar geworden.

In deze Specialty leer je de beginselen van het filmen onderwater, zodat je in staat bent om de mooiste opnames te maken die zeer indrukwekkend zijn. Alle basisonderwerpen die noodzakelijk zijn om de videocamera/actioncam te kunnen bedienen, te onderhouden en onderwater te filmen komen aan de orde. Maar bedenk vooral, oefening baart kunst!

Doe mee!

Kom naar een van de aangesloten ‘Take the Challenge’ duikscholen en schrijf je in voor de opleiding Underwater Videocamera & Actioncam. Ervaar de beleving om onder water te zweven.

De volgende stap

Bij IDD kan je ook terecht voor andere Specialty’s.