De mooiste duikplekken

Snorkelen altijd en overal

Spanning en sensationeel wrakduiken

Zorg voor een goede duikuitrusting

Als je voor het eerst gaat duiken dan kan je bij de duikschool waar je je opleiding gaat doen terecht voor het lenen of huren van een pak. De duikschool kan je ook adviseren over de duikuitrusting die je nodig hebt en kan je vertellen waar je dit het beste kunt kopen als je zelf een duikuitrusting wil hebben. Maar IDD zou IDD niet zijn als we je niet al een handje op weg helpen. We leggen graag uit waar je op moet letten bij een duikuitrusting. Hoe je een pak het beste aantrekt, etc.. In onze webshop kan je ook wat artikelen vinden. Geen volledig duikpak, want een duikpak moet als gegoten zitten en dat moet je niet online kopen, tenzij je exact weet wat je nodig hebt.

duikuitrusting

Opleidingen

Ocean Explorer

Ocean Explorer

Maak uitgebreid kennis met duiken.Een andere wereld. Mooi, stil, gewichtloos. Een geweldige ervaring waar je ... Meer

Orientatieduik Full Face Mask

Orientatieduik Full Face Mask

Zie nog meer van de onderwaterwereld met het nieuwste full face masker. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen ... Meer

IDD Opfris programma

IDD Opfris programma

Voor als je al lang niet meer hebt gedoken en je weer je kennis wil opfrissen. Een duikbrevet is voor het leven. ... Meer

Dolphin Ranger Orientatie

Dolphin Ranger Orientatie

Probeer eens te ontdekken of je duiken leuk vindt. Ben je 7 jaar of ouder en vind je het cool om onderwater te ... Meer

Bekijk ook ons Youtube kanaal

Duiken moet je in het echt ervaren. Dat is het leukst. Maar je kan je in de IDD World of Diving al eens lekker laten maken. Je kan de meest prachtige foto’s en video’s bekijken en lezen welke duikplekken in Nederland en de rest van de wereld mooi en speciaal zijn. 

Tropische wonderen

Als je voor het eerst gaat duiken dan kan je bij de duikschool waar je je opleiding gaat doen terecht voor het lenen of huren van een pak. De duikschool kan je ook adviseren over de duikuitrusting die je nodig hebt en kan je vertellen waar je dit het beste kunt kopen als je zelf een duikuitrusting wil hebben. Maar IDD zou IDD niet zijn als we je niet al een handje op weg helpen. We leggen graag uit waar je op moet letten bij een duikuitrusting. Hoe je een pak het beste aantrekt, etc.. Op onze duiktuitrustingpagina kan je de diverse onderdelen van je duikuitrusting bekijken. 

duikuitrusting
environmental-specialist

5 voor 12 voor koraalriffen:
zijn ze nog te redden?

Als de opwarming van de aarde zich doorzet aan het huidige tempo, zullen de koraalriffen tegen het eind van deze eeuw voorgoed verdwenen zijn. Al twee decennia bestudeert Marc Kochzius, marine bioloog aan de Vrije Universiteit Brussel de verspreidingspatronen van koralen. Misschien kunnen zijn bevindingen de koraalriffen een overlevingskans bieden.

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het beschermen van onze wateren.
Neem als duiker je verantwoording en houd je aan de basisregels!