Master Diver

Behoor bij de elite van de duiksport.

Behoor bij de top 2% van alle recreatieve duikers en wordt een Master Diver. Het brevet IDD Master Diver toont aan dat de sportduiker over een enorme hoge graad van duikvaardigheden en -ervaring beschikt. Je bent getraind in verschillende gebieden van de duiksport en is de basis voor het brevet van instructor. De IDD Master Diver laat zijn passie voor de duiksport zien. Op vertoon van je Master Diver brevet gaan deuren voor je open die voor anderen gesloten blijven!

Hoe wordt je Master Diver?

Je bent 10 jaar of ouder en je hebt minimaal je Junior Open Water Diver brevet, gevolgd door de Advanced Open Water Diver en het Rescue Diver. Daarnaast heb je minimaal 5 specialty brevetten gehaald en je hebt minimaal 50 duiken gemaakt en gelogd.

Heb je dit en kan je dit aantonen dan ontvang je van ons het brevet IDD Master Diver! Heb je je brevetten bij een andere organisatie behaald. Geen probleem. Laat het ons weten en we bekijken je aanvraag.

Officieel Dive Master worden? 

Neem contact op met het IDD hoofdkantoor. We controleren je brevetten en als je alles hebt zorgen we ervoor dat je officieel tot de duikelite toetreedt!

master-diver

Ook interessant voor jou

Handicapped Scuba Instructor

Handicapped Scuba Instructor

Duiken is een activiteit voor personen met een goede gezondheid. Een duiker moet dan ook regelmatig een medische ... Meer

> Naar alle opleidingen >