– IDD Worldwide Dive Academy –

Al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van het duiken

Instructor Dive Development (IDD) is de eerste Europese professionele duikorganisatie die het modulair lessysteem heeft ontwikkeld en in de Europese duikwereld toonaangevend is. IDD is in 1990 in Nederland opgericht. We bieden opleidingen van alle niveaus tegen de hoogste kwaliteit.

IDD brevetten zijn wereldwijd erkend!

IDD World Academy

Wist je dat er maar een paar wereldwijd erkende duikbrevetten bestaan? Het IDD brevet is naast PADI, SSI en NOB de Nederlandse opleider met honderden aangesloten duikscholen in Nederland, Curaçao, Thailand en nog veel meer plekken in de wereld. We zijn er trots op dat we sinds 1992 bestaan en we de eerste Europese professionele duikorganisatie die het modulair lessysteem heeft ontwikkeld. Naast de basisopleidingen voor duikers bieden we ook heel veel specialties die je kan doen als je al wat langer duikt. Ben je gecertificeerd bij één van de andere organisaties dan is dat geen probleem.

Heb je een PADI, SSI of NOB brevet?

Als je een vervolgopleiding, professionele opleiding of specialty bij IDD wil volgen, maar je hebt je eerdere brevetten bij een andere organisatie gehaald dan is dat geen probleem. Je kunt dit ongetwijfeld laten zien. Neem contact op met ons hoofdkantoor en we helpen je graag verder. Uiteraard kan je de IDD duikschool ook met ons contact op laten nemen.

Ben je PADI, SSI of NOB instructeur of duikschool?

We komen graag met je in contact. We zijn een Nederlandse organisatie met een Nederlands hoofdkantoor. Lekker makkelijk voor als je wat nodig hebt. Bovendien bieden we je veel voordelen. Laat eens wat van je horen, dan vertellen we er graag meer over.

IDD opleidingen op alle niveaus

Duikopleidingen worden iedere dag gegeven op een hoog professioneel niveau, maar vooral ook op een ontspannen manier. Een IDD opleiding is opgebouwd uit kennis- en vaardigheidsmodules. Alle lesmaterialen zijn zorgvuldig samengesteld en worden continu aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in de duiksport. Alle lesboeken zijn full colour gedrukt en van een hoog didactisch niveau. Bovendien sluiten alle vervolgopleidingen haarfijn op elkaar aan.