Specialty Instructor

Behoor tot een van de gespecialiseerde Dive Instructors.

Het maakt niet uit of je net je brevet Open Water Instructor hebt behaald of dat je al verschillende duikopleidingen hebt gegeven. Met de kwalificatie Specialty Instructor laat je zien dat je behoorlijk wat kennis en ervaring hebt. Je behoort dan tot één van de gespecialiseerde Dive Instructors in de duikwereld. Omdat je meer kennis en ervaring hebt in de verschillende onderdelen van het duiken ben je in staat de lesstof op een enthousiaste manier over te brengen op anderen. Verder is er de voldoening als je ziet dat je cursisten erg tevreden zijn en enthousiast raken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Laat je leiden door de kracht van jouw avontuur. IDD zal je naar dat doel toebrengen, want wij bieden onze klanten service van de hoogste kwaliteit. Door deel te nemen aan een opleiding IDD Instructor Specialty vergroot je tegelijkertijd ook de veiligheid.

Wat gaan we doen

In elke Specialty Instructor cursus worden de betreffende specifieke onderdelen van de specialty behandeld.

  • IDD Standards & Procedures van de betreffende specialty.
  • Theoretische achtergrondinformatie.
  • Evaluatie van de (duik)vaardigheden.
  • Les- en evaluatietechnieken.

Wat heb je nodig

Brevet 

Na afronden van de cursus ontvang je het wereldwijd erkende IDD Instructor brevet voor de Specialty waarin je je hebt gespecialiseerd.

Doe mee

Kom naar één van de aangesloten  duikscholen en schrijf je in voor de opleiding.

specialty-instructor

Ook interessant voor jou

Handicapped Scuba Instructor

Handicapped Scuba Instructor

Duiken is een activiteit voor personen met een goede gezondheid. Een duiker moet dan ook regelmatig een medische ... Meer

> Naar alle opleidingen >