Underwater Photographer

Leer fotograferen onder water.

Schiet de mooiste ervaring. Thuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus camera mee onder water en foto’s maken! Maar was het maar zo eenvoudig! Fotograferen onder water is anders dan boven water. Scherpstellen, inzoomen, balanceren. Met onvoldoende voorbereiding en gedegen kennis zullen de eerste resultaten zeer waarschijnlijk teleurstellend zijn. Dit kan het enthousiasme behoorlijk negatief beïnvloeden met mogelijk gevolg dat de camera de volgende duik niet meer mee gaat en dat is natuurlijk heel jammer!

Wat gaan we doen

In deze Specialty wordt aandacht besteed aan zowel de praktische als de theoretische aspecten van de digitale onderwaterfotografie. Alle basisonderwerpen die noodzakelijk zijn om de camera te kunnen bedienen, te onderhouden en onderwater te fotograferen zullen de revue passeren. Maar bedenk vooral, oefening baart kunst!

Wat heb je nodig

Doe mee

Kom naar één van de aangesloten ‘ duikscholen en schrijf je in voor de opleiding.

underwater-photographer

Ook interessant voor jou

Advanced Enriched Air Nitrox

Advanced Enriched Air Nitrox

Duik dieper dan 40 meter of blijf langer onder water. Duiken met Enriched Air Nitrox is een manier waarop je, door ... Meer

> Naar alle opleidingen >