– Gevorderde duiker –

Verleg je grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden

Als je meer duikervaring hebt opgedaan en meer zelfvertrouwen hebt gekregen tijdens het duiken is de tijd gekomen om je “duikhorizon”te verbreden. Bij IDD ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan jou aanpast.

Advanced Open Water Brevet. De volgende stap.

Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, wil je steeds meer en steeds dieper. Dat is het moment dat je klaar bent voor je volgende brevet. De Advanced Open Water. Als je dat éénmaal hebt dan opent dat de deur naar nog meer specialties om duiken nog leuker, nog spannender en nog spectaculairder te maken.

Stap over naar IDD

Heb je al een PADI, SSI of NOB brevet? Geen enkel probleem! Iedereen is welkom. We willen alleen even weten welk brevet je hebt en welke opleiding(en) je hebt gedaan. Laat het ons weten we vertellen je hoe je een IDD brevet kan krijgen en welke IDD opleidingen je kan doen op basis van de brevetten die je al hebt gehaald. 

Kies uit een van onze vele
IDD duikscholen

Er zijn wereldwijd duizenden duikscholen. Vele daarvan zijn erkent door IDD en gebruiken het door IDD ontwikkelde modulaire opleidingsmethode. 

Elke duikschool is anders. Zit op een andere plek. Sommige starten in een zwembad, anderen hebben een mooie beschutte buitenplaats tot hun beschikking. Één ding weten we zeker. Elke duikschool is fantastisch en bied je die bijzondere ervaring die je zoekt.

wrak-duiken

IDD biedt ruim 25 specialties. Van duiken naar wrakken tot ijsduiken. 

Duiken wordt steeds leuker als je meer ervaring hebt. Hoe vaker je duikt en hoe verder je komt met je brevetteringen hoe spannender het wordt. IDD heeft ruim 25 specialties. 

Duiken en verzekeringen: welke zijn handig om te hebben?

Duiken is leuk, maar het is wel lekker als je onbezorgt op pad kan. Daarom is een goede duikverzekering prettig voor je gemoedsrust. IDD heeft met alle ervaring van jarenlang duiken de beste en goedkoopste duikverzekering in de markt. Prettig toch?

duikverzekering