Beurs Duikvaker

Dé beurs voor liefhebbers van de onderwaterwereld Duikvaker, dé duikbeurs voor duikers, freedivers en snorkelaars....

Veiligheidswaarschuwing duikflessen

De Nederlandse Arbeidsinspectie waarschuwt de duikbranche om te controleren of hun duikflessen en de gemonteerde...

Nieuws

Beurs Duikvaker

Beurs Duikvaker

Dé beurs voor liefhebbers van de onderwaterwereld Duikvaker, dé duikbeurs voor duikers, freedivers en ... Meer

Veiligheidswaarschuwing duikflessen

Veiligheidswaarschuwing duikflessen

De Nederlandse Arbeidsinspectie waarschuwt de duikbranche om te controleren of hun duikflessen en de gemonteerde ... Meer

Zorg voor een goede duikuitrusting

Als je voor het eerst gaat duiken dan kan je bij de duikschool waar je je opleiding gaat doen terecht voor het lenen of huren van een pak. De duikschool kan je ook adviseren over de duikuitrusting die je nodig hebt en kan je vertellen waar je dit het beste kunt kopen als je zelf een duikuitrusting wil hebben. Maar IDD zou IDD niet zijn als we je niet al een handje op weg helpen. We leggen graag uit waar je op moet letten bij een duikuitrusting. Hoe je een pak het beste aantrekt, etc.. In onze webshop kan je ook wat artikelen vinden. Geen volledig duikpak, want een duikpak moet als gegoten zitten en dat moet je niet online kopen, tenzij je exact weet wat je nodig hebt.

duikuitrusting

Bekijk ook ons Youtube kanaal

Duiken moet je in het echt ervaren. Dat is het leukst. Maar je kan je in de IDD World of Diving al eens lekker laten maken. Je kan de meest prachtige foto’s en video’s bekijken en lezen welke duikplekken in Nederland en de rest van de wereld mooi en speciaal zijn. 

Tropische wonderen

Als je voor het eerst gaat duiken dan kan je bij de duikschool waar je je opleiding gaat doen terecht voor het lenen of huren van een pak. De duikschool kan je ook adviseren over de duikuitrusting die je nodig hebt en kan je vertellen waar je dit het beste kunt kopen als je zelf een duikuitrusting wil hebben. Maar IDD zou IDD niet zijn als we je niet al een handje op weg helpen. We leggen graag uit waar je op moet letten bij een duikuitrusting. Hoe je een pak het beste aantrekt, etc.. Op onze duiktuitrustingpagina kan je de diverse onderdelen van je duikuitrusting bekijken. 

duikuitrusting
environmental-specialist

5 voor 12 voor koraalriffen:
zijn ze nog te redden?

Als de opwarming van de aarde zich doorzet aan het huidige tempo, zullen de koraalriffen tegen het eind van deze eeuw voorgoed verdwenen zijn. Al twee decennia bestudeert Marc Kochzius, marine bioloog aan de Vrije Universiteit Brussel de verspreidingspatronen van koralen. Misschien kunnen zijn bevindingen de koraalriffen een overlevingskans bieden.

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het beschermen van onze wateren.
Neem als duiker je verantwoording en houd je aan de basisregels!