Master Trainer

De opstap naar IDD Course Director.

Je vindt het fantastisch om opleidingen te verzorgen en je houdt van organiseren. Met de stap naar Master Trainer kom je bij de top van de IDD familie en ga je helpen onze mooie sport verder te professionaliseren. Je gaat de instructeurs helpen meer cursisten op een goede manier op te leiden. Je hebt steeds meer contact met IDD hoofdkantoor en je ondersteunt de Course Director waar mogelijk.

Wat houdt het in

Als Master Trainer assisteer je tijdens een ITC en geef je onder supervisie (indirect toezicht) van een IDD Course Director les. Je blijft goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de duikindustrie en uiteraard de veiligheidseisen. Als Master Trainer ondersteun je de instructeurs en de Course Director met de organisatie. Een Master Trainer is de stap naar de de functie van Course Director.

Wat heb je nodig

  • Minimumleeftijd 18 jaar
  • Je bent al Staff Instructor
  • Je hebt tenminste 1 maal als actieve Staff Instructor gefungeerd tijdens een Instructor Training Course (ITC)
  • Je ondersteunt de filosofie en activiteiten van IDD

Hoe wordt je Master Trainer?

Je volgt voor je brevet Master Trainer geen cursus. Als je aan de eisen voldoet moet je worden voorgedragen door een IDD Course Director, een IDD Managing Course Director, een IDD Examiner of stafleden van het IDD hoofdkantoor. Je nominatie wordt bekeken en na akkoord ontvang je de certificering. 

Meld een Master Trainer aan

We horen graag van je. Hoe meer Master Trainers hoe mooier onze sport wordt!

multilevel-diver

Ook interessant voor jou

Handicapped Scuba Instructor

Handicapped Scuba Instructor

Duiken is een activiteit voor personen met een goede gezondheid. Een duiker moet dan ook regelmatig een medische ... Meer

> Naar alle opleidingen >